Clubnieuws2017-10-07T09:43:36+00:00

AANPASSING PROGRAMMA JEUGD SINDA

Beste ouders, beste CrazyKids

GOED NIEUWS!

Vanaf maandag 8 oktober start Sinda opnieuw en zullen de lessen terug doorgaan zoals oorspronkelijk gepland:

• CrazyKids 3de leerjaar op maandag 17.00-18.00 u. in sporthal De Veerman
    (vanaf nu GO! Sporthal in beweging)
  • CrazyKids 1ste leerjaar op woensdag 14.00-15.00 u.
  • CrazyKids 2de leerjaar op woensdag 15.00-16.00 u.
    In de Blauwe zaal sporthal Meulenbroek

De kinderen die dan pas zullen starten betalen uiteraard enkel de 10 resterende lessen van het eerste trimester: 30€ + eventueel 8€ voor de verlenging van de sportverzekering.

2809, 2018

AANPASSING PROGRAMMA VRIJDAG 12 OKTOBER

Op 14 oktober zal sporthal Meulenbroek gebruikt worden als stemlokaal bij de gemeenteraadsverkiezingen.
Het hele complex wordt vanaf vrijdag afgesloten.
De lessen van vrijdag 12 oktober zullen op dezelfde uren doorgaan in GO! sporthal in beweging, Loystraat 70
(vroeger sporthal De Veerman)

3008, 2018

WIJZIGING PROGRAMMA JEUGD SINDA

Beste ouders, beste CrazyKids, ClipDancers en StreetJammers (1ste middelbaar)

Sinda zal een tijdje out zijn door een kwetsuur (3 à 5 weken). Maar al bij al valt alles nog mee. Dinsdag wordt een gescheurde meniscus behandeld. En, zoals we haar kennen zal ze er alles aan doen om zo snel mogelijk terug op de been te zijn. We wensen haar dan ook heel veel moed en doorzetting voor een snelle revalidatie.

Een super gemotiveerd team staat klaar om de lessen over te nemen:

Maandag voor het 5de leerjaar en dinsdag voor het 4de leerjaar zal Annelies de lessen overnemen. Annelies volgt al 15 jaar trouw les bij onze club, is pedagogisch geschoold en heeft een jarenlange ervaring als lesgeefster bij de Ritmo Kids.

Sofie moeten we niet meer voorstellen. Zij geeft al 7 jaar les aan onze Streetjammers. Zij zal de les voor het 6de leerjaar op dinsdag voor haar rekening nemen.

Sietse, al vanaf het derde kleuter, een spring in het veld bij onze club, volgt de lerarenopleiding lager onderwijs. Zij zal, onder begeleiding van Sinda, de lessen van donderdag voor CrazyKids derde kleuter en 1ste middelbaar Streetjam voor zich nemen.

De lessen van woensdag voor het 1ste en 2de leerjaar en maandag voor het 3de leerjaar worden verplaatst naar zaterdag. Deze lessen zullen doorgaan in de blauwe zaal van Sporthal Meulenbroek (de nieuwe sporthal waar we ook beschikken over een spiegelwand) en worden gegeven door Chloë (dochter van Sinda). Chloë studeert dans aan de Academie in Rotterdam en wordt volop opgeleid als choreografe.

Mocht je door deze wijziging (verplaatsen van de lessen naarzaterdag) de lessen niet kunnen volgen dan geef je maar een seintje (moevit@skynet.be). Dan laten we je weten wanneer het gewone programma met Sinda opnieuw aanvangt.

GEWIJZIGD PROGRAMMA JEUGD SINDA

MAANDAG