Clubnieuws 2017-10-07T09:43:36+00:00

MOEVIT ON STAGE

Onze show(s) MOEVIT ON STAGE gaan door op
Zaterdag 23 juni & zondag 24 juni in c.c. Jan Tervaert in Hamme

Alle nodige informatie betreffende prijzen, ticketverkoop, bijkomende repetities en kledij worden tijdig meegedeeld!

Omdat we vorige jaren steeds een aantal ouders moesten teleurstellen omdat alle shows snel uitverkocht waren, hebben we dit jaar geopteerd voor een extra show. Zo kan iedereen zeker zijn/haar zoon/dochter aan het werk zien.

INDELING VAN DE GROEPEN:
De verdeling van de groepen over de verschillende shows zal er zo uitzien:
– ClipDance 5de leerjaar danst 3 shows
– CrazyKids 3de kleuters & 1ste leerjaar, Dance Explosion 5de & 6de middelbaar en volwassenen, BodyTraining, BodyDance en Step dansen 1 show.
– Alle andere groepen dansen 2 shows

Dat geeft ons het volgende overzicht:

SHOW 1
Zaterdag 16.00 u.
SHOW 2
Zaterdag 19.30 u.
SHOW 3
Zondag 15.00 u.
SHOW 4
Zondag 18.30 u.
CrazyKids 1ste lj.
ClipDance 6de lj.
Dance Explosion 1ste & 2de mid.
StreetJam 1ste mid
StreetJam 2de mid.
StreetJam 3de & 4de mid Dance Explosion 3de & 4de mid.
ClipDance 6de lj.
Dance Explosion 1ste & 2de mid.
StreetJam 1ste mid StreetJam 2de mid.
Dance Explosion volw.
StreetDance
CrazyKids 3de kleuter
CrazyKids 2de lj.
ClipDance 3de lj.
ClipDance 4de lj.
StreetDance
Dance Explosion 5de & 6de mid.
CrazyKids 2de lj.
ClipDance 3de lj.
ClipDance 4de lj.
ClipDance 5de lj.
Dance Explosion 3de & 4de mid.
StreetJam 3de & 4de mid
BodyDance
BodyTraining
Step
Demo PowerFit/PowerStep

Door het organiseren van een extra voorstelling doen we een ernstige inspanning naar de ouders toe. We verwachten dan ook dat de kinderen alle shows meedansen en niet enkel de show waar de ouders naar komen kijken.

BELANGRIJK
Heb je nog vragen over de optredens van de groepen van Sinda, neem dan contact op met het secretariaat (via ‘contactformulier’ op de website of met de begeleiders Martine en Hilde). Sinda heeft tijdens de lessen echt geen tijd om aan alle ouders de nodige uitleg te verstrekken! We denken dat iedereen daar wel begrip kan voor opbrengen.

Wij wensen aan iedereen een deugddoende paasvakantie en hopen jullie fit & wel terug te zien na de vakantie!

Team MOEVIT
Hilde, Annemie, Sofie, Sinda, Nancy, Katrien, Ruth, Martine & Lucien

INSCHRIJVINGEN DERDE TRIMESTER

Binnenkort (VRIJDAG 30 maart) zit ons tweede trimester er weer helemaal op! Hoog tijd dus om het volgende trimester voor te bereiden!

Dat start op maandag 16 april.
(er zijn geen lessen tijdens de paasvakantie)!

Onze trouwe leden kennen ondertussen het systeem: Wie ingeschreven was voor het tweede trimester hoeft niets te doen: wij nemen deze lijsten als basis voor de nieuwe inschrijvingen!

De betaling (met eventueel een vernieuwing van de verzekering € 8) gebeurt in de inkomhal van de sporthal vóór de aanvang van de eerste les!

BELANGRIJK: MELD JE BIJ JOUW EERSTE LES STEEDS AAN BIJ DE VERANTWOORDELIJKE VOOR DE INSCHRIJVINGEN!

De prijzen voor een trimesterkaart (10 weken)

Volwassenen (vanaf derde middelbaar):
40€              voor 1 les/week
76 €             voor 2 lessen/week
112 €           voor 3 lessen/week
140 €           voor 4 lessen/week
170 €           voor 5 lessen/week

Jeugd (t/m tweede middelbaar):
30 €             voor 1 les/week
56 €             voor 2 lessen/week
82 €             voor 3 lessen/week

Zoals steeds bij het begin van een nieuw trimester is er onze
OPEN-DEUR WEEK (ma. 16/04 > vr. 20/04)

Iedereen (ook nieuwe leden) kan dan gratis en vrijblijvend een les naar keuze uittesten.

Maar opgelet! Sommige lessen (vooral bij de jeugd) zijn volzet!
Hier kunnen we geen nieuwe leden meer inschrijven.
Ook voor de lessen PowerFit informeer je best vooraf voor de beschikbare plaatsen!

BELANGRIJK!
Voor het derde trimester verwelkomen wij onze nieuwe lesgeefster, Ruth Bouillon.
Zij zal de lessen StreetDance overnemen van Philippe, die om persoonlijke reden verkiest om te stoppen met lesgeven.
In naam van het hele team bedanken we Philippe voor zijn jarenlange inzet voor de club en wensen we Ruth héél veel succes!

PYJAMAFUIF

Beste ouders, beste Kids,

De laatste week vóór de paasvakantie, tijdens de lessen van maandag 26 maart (2de leerjaar), dinsdag 27 maart (3de leerjaar) en woensdag 28 maart (1ste leerjaar & 3de kleuters), organiseert Juf. Sinda onze jaarlijkse PYJAMA-FUIF
Alle kinderen komen dan in pyjama naar de les en brengen een knuffel mee!
Sinda zorgt zoals gewoonlijk met aangepaste muziek voor de nodige sfeer.

2802, 2018

Lessen STREETDANCE

Philippe Ceuppens heeft om persoonlijke reden verkozen om vanaf heden geen les meer te geven bij de club. Wij wensen hem dan ook hartelijk te danken voor zijn jarenlange inzet en de mooie choreografieën die hij samen met de groep StreetDance gebracht heeft tijdens diverse optredens!

Voor het derde trimester (na de paasvakantie) zal Ruth BOUILLON de lessen overnemen.
Wij wensen haar alvast heel veel succes!