Clubnieuws2017-10-07T09:43:36+00:00

SPORTVEDETTENAVOND

Op zaterdag 2 februari nemen we opnieuw deel aan de 34ste sportvedettenavond, georganiseerd door de gemeentelijke sportdienst in sporthal Meulenbroek.

Zoals vorige jaren zijn voor MOEVIT opnieuw 3 optredens gepland met rond 22.50 u. de slotdemonstratie met alle groepen.
Dit zijn de groepen die deelnemen:
– SINDA: ClipDance 5de & 6de leerjaar en StreetJam 1ste middelbaar
– NANCY: Dance Explosion 1ste 2de & 3de-middelbaar
– SOFIE: StreetJam 2de, 3de, 4de & 5de middelbaar
– HILDE: Dance Explosion (vanaf 4de middelbaar + volwassenen), BodyDance & PowerFit
– RUTH: StreetDance vanaf 6de middelbaar + volwassenen

Van zodra we over alle gegevens van het programma beschikken laten we dat natuurlijk weten.
De dag zelf plannen we een aantal extra repetities op de dansvloer in de sporthal
(groene zaal van 09.00 – 13.00 u.)

Kledij: iedereen draagt zijn zwart club T-shirt.
De show start om 19.30 u.

DE INKOM IS GRATIS!

INSCHRIJVINGEN TWEEDE TRIMESTER

Ons eerste trimester zit er weer bijna op!
Tijd dus om het volgende trimester voor te bereiden.

Dat start op maandag 7 januari
(Er zijn geen lessen tijdens de kerstvakantie!)

Wie ingeschreven was hoeft niets te doen: wij nemen de lijsten van het eerste trimester als basis voor de nieuwe inschrijvingen!

BELANGRIJK: sommige lessen zitten overvol! Om nieuwe leden de kans te geven om in te schrijven houden we jullie plaatsen slechts beschikbaar tot na de 2de les! Kun je pas later starten, geef dan zeker een seintje (via contactformulier op onze website moevit.be: [INSCHRIJVEN] [ALGEMEEN CONTACT])

De prijzen voor 12 weken (tot vrijdag 5 april – er zijn geen lessen tijdens de krokusvakantie!)
De verzekering (8€ voor een heel jaar) is niet in deze prijzen inbegrepen.

Volwassenen + jeugd vanaf 3de middelbaar:
 48 €             voor 1 les/week
92 €             voor 2 lessen/week
128 €           voor 3 lessen/week
160 €           voor 4 lessen/week
200 €           voor 5 lessen/week

Jeugd (t/m 2de middelbaar):
36 €             voor 1 les/week
68 €             voor 2 lessen/week
100 €           voor 3 lessen/week
132 €           voor 4 lessen/week

De betaling, met eventueel een vernieuwing van de jaarlijkse verzekering van € 8, gebeurt vóór de aanvang van de eerste les!

Ook tijdens de open-deur-week vinden we het zeer belangrijk dat iedereen zich vóór de les aanmeldt bij de verantwoordelijke voor de inschrijvingen (in de inkomhal van de sporthal)

Zoals steeds bij het begin van een nieuw trimester is er onze
OPEN-DEUR WEEK (ma. 7/01 > vr. 11/01)
Iedereen (ook nieuwe leden) kan dan gratis en vrijblijvend één of meerdere lessen naar keuze uittesten.

Wij wensen aan al onze leden, hun
familie en vrienden een prettige
kerstvakantie en een
gezond en sportief   2019

AANPASSING PROGRAMMA

Beste ouders, beste dansers

Onze jeugdgroepen van Sinda (6de leerjaar en 1ste middelbaar) zijn te groot geworden om op een degelijke manier les te kunnen geven. Omdat we er alles aan willen doen om te grote groepen te vermijden hebben we volgend voorstel uitgewerkt, met ingang van het tweede trimester.

Deze twee groepen zullen voortaan ook kunnen kiezen voor een ander programma dat gegeven zal worden door Chloë Peelman, dochter van Sinda.

Chloë studeerde af voor hedendaagse dans aan het MUDA in gent en volgde tot voor kort de opleiding ‘Hedendaags’ en Modern Dans’ aan de vermaarde dansacademie van Rotterdam.
Ze heeft ons tijdens de recente vervanging van Sinda kunnen overtuigen van haar kunnen.

Dit houdt dus in dat er vanaf het nieuwe trimester, naast de reeds geplande uren van Sinda op:

• Dinsdag 18.30-19.30 u. ClipDance 6de leerjaar
    (GO! Sporthal in beweging) Nieuwe benaming voor sporthal De Veerman
  • Donderdag 17.30-18.30 u. StreetJam 1ste middelbaar
    (GO! Sporthal in beweging)

Nu ook een uurtje door Chloe bijkomt op:

Woensdag 19.00-20.00 u. Dance Expression 6de leerjaar + 1ste middelbaar
(Spiegelzaal Sporthal Meulenbroek)