Loading...
Dans Volwassenen2018-08-30T09:41:44+00:00

DANS VOLWASSENEN

Dance Explosion Volwassenen
Dance Explosion
StreetJam
StreetJam
Moevit StreetDance
StreetDance
Moevit BodyDance
BodyDance

DANCE EXPLOSION

DOELGROEP

 Voor de meer gevorderde danser die reeds de basispassen uit aerobic en dans onder de knie heeft. Door de systematische opbouw van de lessen kunnen echter ook beginners zich vrij snel aanpassen aan de meeste technische en complexe dansbewegingen (vooral jongeren slagen daar zeer goed in).

INHOUD

Deze les is zeer uitdagend, met centraal isolatie- en bewegingstechnieken en het verbeteren van coördinatie en conditie. Dance Explosion is moeilijk onder een bepaalde noemer te brengen, maar heeft een eigen karakter met invloeden uit Jazz, Funk, HipHop, Latino, Freestyle en Reggae. Ook elementen uit Salsa en Bollywood worden niet geschuwd!

Op de meest opzwepende muziek wordt dit een dansles van het hoogste funlevel …eens je alle pasjes onder de knie hebt 🙂

Nancy geeft de lessen in het 3de middelbaar. Vanaf het 4de middelbaar zorgt Hilde voor een danceworkout met uitdagende en technische choreografieën, ondersteund door de meest actuele hits:
knallen, dansen, swingen, shaken, zweten…
Voor de echte dansfreaks. Waag je hieraan en ga ervoor!

Vanaf het 1ste & 2de middelbaar kan ook de jeugd voor dit schitterende programma terecht bij Nancy

 Zoals in alle andere lessen is ook hier voldoende aandacht voor een aangepaste opwarming met isolatieoefeningen en de nodige stretch en cooldown.

 

FEEL LIKE DANCING!

 • Dance Explosion Volwassenen

STREETJAM
3de en 4de middelbaar + volwassenen

DOELGROEP

3de en 4de middelbaar + volwassenen

INHOUD

In de lessen StreetJam werken we al iets meer op de techniek en maken we kennis met verschillende dansstijlen. In STREETJAM hoor je de term ‘Street’, dit vormt ook de basis van deze lessen. Verder komen er ook invloeden van Jazz, Afro en Modern aan bod. Uitdagende en leuke choreografieën met telkens weer iets nieuws.

De lessen worden gegeven door Sofie, die ook bij de jeugd (2de middelbaar) StreetJam geeft.

STREETDANCE

Gecombineerde moves uit verschillende dansstijlen zoals o.a. Funk (Locking), BreakDance (Popping), HipHop en R&B vormen de basis van een coole en uitdagende danschoreografie. Je voelt de power en de ‘heart-pounding’ vibe van de beats exploderen in ie-de-re vezel van je lichaam.

DOELGROEP

Voor jongeren en volwassenen, zowel mannen als vrouwen, die op een aangename manier deze hippe en steeds populairder worden vorm van dans willen beoefenen.

INHOUD

Het accent ligt vooral op het aanleren van een eigen stijl en het geleidelijk opbouwen van ‘Funky moves’ op trendy R&B of HipHop muziek, om zo op het einde van elke les uit te pakken met een coole en groovy act.

 Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma!
De lessen worden gegeven door Ruth.


No rules…, just straight streetstyle!

 • Moevit StreetDance
 • Moevit StreetDance
 • Moevit StreetDance
 • Moevit StreetDance
 • Moevit StreetDance

BODYDANCE

 ‘Dansen is onze regel wel…’

Misschien wel één van de populairste programma’s, om zijn eenvoud, variatie, fun en toch dat tikkeltje uitdaging!
Deze  lessen worden gegeven door Hilde.

DOELGROEP

Een les BodyDance is toegankelijk voor iedereen die een passie heeft voor muziek en dansen en tegelijk op een leuke en swingende manier aan de conditie wil werken: je zult calorieën verbranden, je conditie verbeteren en beter leren dansen!

Jong en oud, man of vrouw, beginner of gevorderd: iedereen kan binnen de les op eigen tempo werken aan zijn eigen doelstelling. De bewegingscombinaties worden opgebouwd van basic naar complexere choreografieën. Wil je bij de basic moves blijven dan kan dat perfect. Later, als je je beter voelt in de muziek en het ritme beter aanvoelt, kan je overschakelen naar een hogere moeilijkheidsgraad.

INHOUD

Op de sounds van de nieuwste hits en evergreens gaan we van Disco naar Funk, van Salsa en Latino naar StreetDance.

De combinatie van leuke choreografieën, de meest recente hits en het plezier van dansen maakt van BodyDance een sensationele workout, waarbij je zelfs vergeet dat je toch je uithoudingsvermogen traint!

 Als je dan toch wilt trainen, maken we het voor jou liefst zo leuk mogelijk!
BodyDance zorgt ervoor dat je verslaafd geraakt aan dans.
Een uitdaging voor beginners en gevorderden!

 • Let your body move tijdens deze intensieve workout met een mix van bewegingen uit verschillende dansstijlen.
 • Let’s dance! Steeds meer mensen leven zich uit op de discovloer op de sounds van de laatste hits. In de les BODYDANCE leer je snel de basisbewegingen van de verschillende dansstijlen. Handig en leuk om eens uit te proberen op de dansvloer!
 • Let’s have fun! Geen ingewikkelde choreografieën maar leuke bewegingen, voor iedereen toegankelijk. Een uurtje lekker uit de bol gaan en alle schroom laten vallen, is dat niet iets voor jou?
 • Get fit! Dansen is één van de leukste cardio-trainingen, intensief maar zeker niet saai. Daag jezelf uit en maak de stap naar een verbetering van je fitheid: je uithoudingsvermogen verbetert, je beweegt soepeler en mooier en je figuur vaart er wel bij.
  Wat wil je nog meer?
 • Moevit BodyDance
 • Moevit BodyDance

Dancing is being yourself
at highest volume.