FAQ items aan het laden...
Clubnieuws2017-10-07T09:43:36+02:00
112, 2022

Inschrijvingen tweede trimester 2022-2023

Beste Moeviters,

DOOR TE BLIJVEN BEWEGEN WORD JE FITTER, GEZONDER EN VROLIJKER!

Het einde van het eerste trimester komt stilaan in zicht. Het is dan ook tijd om te beginnen met de voorbereidingen voor het tweede trimester dat start op maandag 9 januari 2023.
Onze lesgevers zijn er alvast klaar voor.

BELANGRIJK:
Voor het nieuwe trimester nemen we de lijsten over van het eerste trimester.
Je hoeft dus niet opnieuw in te schrijven.

Voor de proeflessen tijdens de opendeur-week (maandag 9 januari t/m vrijdag 13 januari) moet men zich wel vooraf inschrijven via de site!

Bij de start van het tweede trimester moeten enkel de nieuwe leden zich verzekeren (€ 8 voor een heel seizoen).
Wie voor het eerste trimester ingeschreven was en op 1 september zijn verzekering betaald heeft, blijft verzekerd tot eind juni 2023.

REGELING LIDGELDEN VOOR HET 2de TRIMESTER SEIZOEN 2022-2023

De betalingen gebeuren bij de start van elk trimester.
Je kunt kiezen voor:
– betalen met cash geld (in de inkomhal van de sporthal bij aanvang van de 1ste les)
– via overschrijving op het rekeningnummer
BE09 7805 8738 7957 van
Moevit, Leeuwerikenlaan 25 in 9220 Hamme
– het aanvragen van een proefles.
Deze proeflessen zijn uiteraard gratis en zonder verdere verplichting.
We verkiezen betalingen via overschrijving! Zo vermijden we onnodig aanschuiven aan de inschrijvingstafels.

BELANGRIJK: via overschrijving betaal je voor elk lid afzonderlijk en vermeld je duidelijk de naam en voornaam van het lid en de les(sen) die gevolgd worden. De lessen hebben hiervoor op het inschrijvingsformulier van de website een eenvoudige code meegekregen (vb. Di1+2Lj, MaPoFit, Wo1lj…)

Bij de eerste les breng je een geldig betalingsbewijs* mee: rekeningafschrift of screenshot (schermafbeelding of foto) op jouw smartphone.
*Dit moet volgende gegevens bevatten: bedrag, datum van de storting, rekeningnr. van Moevit, persoonlijk rekeningnr. en mededeling (jouw naam en de les(sen))

Wie opteert voor een 10-beurtenkaart betaalt hiervoor € 70 (verzekering inbegrepen).
Ze blijft geldig gedurende vijf maand.

MOEVIT moet voor iedereen toegankelijk en dus betaalbaar blijven, ook tijdens deze crisisperiode. Daarom hanteren we nog steeds dezelfde democratische en flexibele prijzen, in functie van de verschillende leeftijden. De prijzen vind je op de website onder het tabblad [PROGRAMMA]
De laatste lessen van het 1ste trimester gaan door op vrijdag 23 december. In de kerstvakantie zijn er geen lessen. Dan gaan enkel de inhaallessen door die door omstandigheden niet zijn kunnen doorgaan. De betreffende groepen krijgen hiervoor een mailtje toegestuurd.

Team Moevit
Hilde, Sofie, Katrien, Nancy, Ruth, Chloë, Annemie, Martine, Lucien & Quinten

112, 2022

Kersttoonmoment

Beste ouders, beste Kids

Naar jaarlijkse gewoonte hebben we de kerstman gevraagd om tijdens de laatste week vóór de kerstvakantie even langs te komen bij onze Kids.
Wij combineren dit met een leuk Kersttoonmoment.

De kids laten zich dan van hun beste kant zien door de reeds aangeleerde dansjes te tonen aan hun ouders.

Ze dragen daarbij allemaal een kerstmuts en een
club T-shirt (voor degene die dit hebben).

Het programma voor 21 december wijkt dus af van de normale uurregeling!
13u30 – 15u.         Kleuters + 3de leerjaar
15u. – 16u30         1ste + 2de + 4de leerjaar
16u30 – 17u30       5de + 6de leerjaar

Dit alles vindt plaats in de ‘Blauwe zaal’ van sporthal Meulenbroek.

Om organisatorische redenen kunnen wij slechts 2 volwassenen (geen broertjes of zusjes) per kind toelaten in de zaal.

Opgelet: de gewone lessen van maandag 19, dinsdag 20/12 en donderdag 22/12 gaan gewoon door op de normale uren.

Team MOEVIT:
Hilde, Chloë, Nancy, Sofie, Katrien, Ruth, Martine, Annemie, Lucien en Quinten