FAQ items aan het laden...
Clubnieuws2017-10-07T09:43:36+02:00
406, 2022

Laatste richtlijnen Show

MOEVIT ON STAGE ZATERDAG 25 JUNI

BELANGRIJKE LAATSTE RICHTLIJNEN

Hallo Beste Moeviters
We zitten nu echt in de laatste rechte lijn naar onze shows.

Het organiseren van onze 3 shows vraagt een heel degelijke voorbereiding, een perfecte planning en duidelijke afspraken voor iedereen (dansers, medewerkers, ouders en toeschouwers).
Om de repetities en de show zo vlot mogelijk te laten verlopen zetten we dan ook graag nog een paar laatste richtlijnen op een rijtje
(EEN AANTAL ERVAN WORDEN ONS OPGELEGD DOOR HET CULTUREEL CENTRUM i.v.m. DE VEILIGHEID!).
De zaalwachters kijken strikt toe op het correct naleven ervan!

AFSPRAKEN VOOR DE REPETITIES VAN DE LAATSTE 2 WEKEN IN C.C. JAN TERVAERT
BELANGRIJK!
HET IS VAN HET GROOTSTE BELANG DAT AL WIE MEEDOET AAN DE SHOW ALLE NOG VOLGENDE LESSEN EN BIJKOMENDE REPETITIES VOLGT!
– In het cultureel centrum zijn drankjes, eten en snoep absoluut verboden in de zaal! (je kunt ze achterlaten in de keuken of in de vestiaire)
– Breng geen sportzakken mee of laat ze in de vestiaire achter! Ze mogen niet in de zaal!
– TIJDENS DE REPETITIES ZIJN ABSOLUUT GEEN TOESCHOUWERS TOEGELATEN IN DE ZAAL!
Anders wordt dit door het C.C. als een voorstelling beschouwd en moet er extra personeel worden ingezet (zaalwachters, techniekers, vestiaire personeel).
– De trappen, zowel in de zaal als in de inkomhal, moeten steeds vrij blijven!
(richtlijn opgelegd door de brandweer voor de veiligheid bij een eventuele dringende
evacuatie)

Wij rekenen op het gezonde verstand van iedereen om zich aan deze beperkingen te houden: alvast bedankt voor jullie begrip.

BELANGRIJK:
De laatste 2 weken, vanaf dinsdag 14 juni, volgen we voor de extra repetities het schema dat jullie in de vorige brief meekregen. Voor deze groepen vallen de gewone lessen dus weg vanaf maandag 13 juni!
UITGEZONDERD: de lessen PowerFit, PowerStep, BodyDance en Body Training.
Deze lessen gaan nog gewoon door op de normale uren en locaties!
De les BodyDance van vrijdag 24 juni vervalt en kan gevolgd worden op maandag 20 juni in GO! Sporthal (19u-20u) of in de spiegelzaal (21u-22u).

BELANGRIJKE AFSPRAKEN VOOR DANSERS & OUDERS

Alle dansers komen naar Jan Tervaert minstens 30 min. vóór de start van de show waarin ze meedansen. Voor show 2 en 3 vragen we de ouders om de kinderen onder hun hoede te houden tot de kleedkamers vrij zijn. Deze zijn misschien nog bezet door de deelnemers aan de vorige show. Een clubverantwoordelijke komt de kinderen ophalen.
Iedereen draagt het club T-shirt.
Breng de kinderen (van 3de kleuter tot en met 6de leerjaar) tijdig naar de INKOMHAL van het CC Jan Tervaert en haal ze ook tijdig weer af. Dit geldt zowel voor de shows als voor de repetities! In de inkomhal zullen verantwoordelijke medewerkers de kinderen naar de kleedkamers begeleiden.
Ze dragen hun club T-shirt met een blauwe jeans short.
Het haar is UIT het gezicht (een staart of vlecht).
Iedereen draagt ook sportieve schoenen (geen teenslippers, sandalen…).
De T-shirt die is aangekocht zal in de kleedkamer klaar liggen met zijn of haar naam op.

Vanaf het 1ste middelbaar zijn de kleedkamers voorzien in de fuifzaal H@mbiance. Ook hier komt iedereen in club T-shirt.
Na elke show worden de kinderen door de ouders opgehaald in de INKOMHAL van het cultureel centrum. Vanaf 1ste middelbaar kan je de kinderen/jeugd afhalen aan de fuifzaal (buiten).
Ouders/vriendjes/vriendinnetjes/familie worden niet toegelaten in de kleedruimtes.

De kinderen (3de kleuter tot en met 6de leerjaar) blijven gedurende de pauze onder begeleiding in de kleedkamers. Van de anderen wordt verwacht dat ze zelfstandig genoeg zijn om tijdig terug in de kleedruimte (fuifzaal) te zijn.
De attributen en kledij die eigendom zijn van de club worden na de show verzameld.
Enkel de aangekochte T-shirts mogen na de show mee naar huis genomen worden.

Zijn er toch nog onduidelijkheden of willen jullie meer informatie over één van de optredens of de repetities geef dan een seintje naar moevit@skynet.be of via het contactformulier op de website.

TEAM MOEVIT
Annemie, Hilde, Sofie, Katrien, Ruth, Nancy, Chloë, Martine, Lucien & Quinten