KIDS

CrazyKids
ClipDance

De populariteit van alles wat met “dans” te maken heeft is de afgelopen jaren steeds blijven toenemen. Oorzaken? Waarschijnlijk de enorme impact van de media (Facebook, YouTube…)  TV, film en tijdschriften. Programma’s zoals ‘So You Think You Can Dance’, The Ultimate Dance Battle’ en de ontelbare videoclips waarmee we dagelijks overspoeld worden op YouTube hebben een duidelijke voorbeeldfunctie op onze jeugd. Ze willen er uitzien en kunnen dansen zoals hun idolen. 

MOEVIT zorgt voor het nodige dansplezier, met ervaren en enthousiaste lesgevers. Wij laten je kennismaken met verschillende ritmes, muziek en dansstijlen.

Het streefdoel van onze danslessen is de totale ontwikkeling van elk kind: de motoriek verfijnen, het ritmegevoel stimuleren, de conditie verbeteren en sociale vaardigheden aanleren.

Maar misschien nog het allerbelangrijkste:
Samen met de vriendjes op een leuke en sportieve manier met dansen bezig zijn!

Rekening houdend met de specifieke mogelijkheden, eigen aan elke leeftijd, hebben we verschillende groepen:

CRAZYKIDS

Hou je van dansen en spelletjes spelen? Dan zijn de CrazyKids zeker jouw ding! Het spelplezier staat hier nog centraal.

De lessen worden gegeven door Chloë.

Ze zorgt voor een sfeervolle dansles met leuke eigentijdse muziekjes (K3, Laura Omloop, Samson, Seppe…)

Vanaf de derde kleuterklas tot het derde leerjaar worden op een speelse en creatieve wijze alle basisvaardigheden aangeleerd door middel van eenvoudige dansjes.

Om zoveel mogelijk afwisseling in de lessen te brengen organiseren we voor onze CrazyKids tal van nevenactiviteiten: Halloween Party, Kerstfeest, Pyjama Party…

CLIPDANCE

Krijg jij ook de danskriebels als je videoclips ziet op TV of YouTube? Dan is dit jouw moment!

Vanaf het vierde tot het zesde leerjaar wordt de dans- en bewegingservaring van de kinderen verder ontwikkeld.

Op deze leeftijd hebben de kinderen al een duidelijke muziek- en bewegingskeuze en kunnen ze op een redelijk gestructureerde manier werken.

Chloë zorgt met hippe muziek, leuke moves en coole choreografieën aan het uitbreiden van hun dans- en bewegingservaring.

Kom je samen met je vriendjes uitleven: fun verzekerd!
Goed voor je gezondheid en je conditie.

Dancing is being yourself
at highest volume.