Beste Moeviters,

DOOR TE BLIJVEN BEWEGEN WORD JE FITTER, GEZONDER EN VROLIJKER!

Het einde van het eerste trimester komt stilaan in zicht. Het is dan ook tijd om te beginnen met de voorbereidingen voor het tweede trimester dat start op maandag 8 januari 2024.
Onze lesgevers zijn er alvast klaar voor.

BELANGRIJK:

Voor het nieuwe trimester nemen we de lijsten over van september. Je hoeft dus niet opnieuw in te schrijven als je het eerste trimester gevolgd hebt.
Enkel als je dan niet ingeschreven was moet je dus wel opnieuw inschrijven.

Zoals steeds bij de start van een nieuw trimester is er een
opendeur-week (maandag 8 januari t/m vrijdag 12 januari)
Iedereen (leden en niet-leden) kan dan gratis en vrijblijvend één of meerdere lessen naar keuze uitproberen. Een leuke mogelijkheid voor onze leden om eens een ander programma uit te testen (en breng gerust een vriend/vriendin mee!). Dit is echter niet mogelijk indien deze les(sen) reeds volzet zijn. Zie hiervoor onze website www.moevit.be.

Voor de proeflessen tijdens de opendeur-week moet men zich wel vooraf inschrijven via de site!

Bij de start van het tweede trimester moeten enkel de nieuwe leden zich verzekeren (€ 8 voor een heel seizoen). Wie voor het eerste trimester ingeschreven was en op 1 september zijn verzekering betaald heeft, blijft verzekerd tot eind juni 2024.

REGELING LIDGELDEN VOOR HET 2de TRIMESTER SEIZOEN 2023-2024

De betalingen gebeuren bij de start van elk trimester.
Je kunt kiezen voor 3 opties:
– betalen met cash geld
(in de inkomhal van de sporthal bij aanvang van de 1ste les)
– via overschrijving
op het rekeningnummer BE09 7805 8738 7957 van
Moevit, Leeuwerikenlaan 25 in 9220 Hamme
– aanvragen van een proefles.
Deze proeflessen zijn uiteraard gratis en zonder verdere verplichting.

We verkiezen nog steeds betalingen via overschrijving! Zo vermijden we onnodig aanschuiven aan de inschrijvingstafels.

BELANGRIJK: via overschrijving betaal je voor elk lid afzonderlijk en vermeld je duidelijk de naam en voornaam van het lid en de les(sen) die gevolgd worden. De lessen hebben hiervoor op het inschrijvingsformulier van de website een eenvoudige code meegekregen

(vb. Di1+2Lj, MaPoFit, Wo1lj…)


Bij de eerste les breng je een geldig betalingsbewijs* mee: rekeningafschrift of screenshot (schermafbeelding of foto) op jouw smartphone.
*Dit moet volgende gegevens bevatten: bedrag, datum van de storting, rekeningnr. van Moevit, persoonlijk rekeningnr. en mededeling (jouw naam en de les(sen))

Wie opteert voor een 10-beurtenkaart betaalt hiervoor € 70 (verzekering inbegrepen).
Ze blijft geldig gedurende vijf maand.

MOEVIT moet voor iedereen toegankelijk en dus betaalbaar blijven. Daarom hanteren we nog steeds dezelfde democratische en flexibele prijzen, in functie van de verschillende leeftijden. De prijzen vind je op de website onder het tabblad [PROGRAMMA]

De laatste lessen van het 1ste trimester gaan door op vrijdag 22 december. In de kerstvakantie zijn er geen lessen. Dan gaan enkel de inhaallessen door die door omstandigheden niet zijn kunnen doorgaan. De betreffende groepen krijgen hiervoor een mailtje toegestuurd.

Team Moevit

Hilde, Sofie, Katrien, Nancy, Ruth, Chloë, Merel, Annemie, Eleen, Lucien & Quinten