Loading...
Fitness2017-10-11T16:32:52+00:00

FITNESS PROGRAMMA’S

Total Body Training
BodyDance / Pilates
Step
PowerFit
PowerFit
PowerStep

TOTAL BODY TRAINING

Nog steeds één van de meest populaire fitnessprogramma’s, omwille van zijn eenvoud en efficiëntie en is daarom zeer geliefd bij 40+
Swingende muziek zorgt voor motivatie en fun!
Deze lessen worden gegeven door Annemie.

 DOELGROEP

Voor iedereen, jong en oud, man of vrouw, beginner of gevorderd, die houdt van bewegen op muziek en die de nodige pit heeft om een spierversterkend programma af te werken. Een les waarbij de versterking van het onderlichaam de meeste aandacht krijgt.

INHOUD

In het eerste gedeelte van de les wordt er, op een swingende manier, gewerkt aan de conditie en de coördinatie. Geen ingewikkelde choreografieën, maar leuke en efficiënte bewegingscombinaties uit de hi-low aerobics, op motiverende en hedendaagse muziek.
Het tweede deel van de les richt zich vooral naar krachttraining en lichaamshouding, met invloeden uit de PILATES-training.

Voordelen van een regelmatige Pilates-training:

 • ontwikkelen van alle spiergroepen op een evenwichtige manier
 • verbeteren van de lichaamshouding
 • betere controle over je lichaam
 • je gewicht vaart er wel bij

Deze doelstellingen worden bereikt met behulp van materialen (Pilates circles & bands, tubes, lichte gewichtjes, dynabands). Dit alles maakt het mogelijk om op je eigen niveau te trainen.

Een uitgebalanceerde training voor het hele lichaam waar je snel verslaafd aan wordt.
Go for it!

 

 • Moevit BodyDance
 • Moevit BodyDance

BODYDANCE PILATES MIX

De les BodyDance Mix is een combinatie van de programma’s BodyDance en Total BodyTraining.

Het eerste gedeelte van de les bestaat uit een high-intensity dansworkout, het tweede gedeelte is gebaseerd op de 3 pijlers van de PILATES-training: KRACHT, LENIGHEID en EEN CORRECTE LICHAAMSHOUDING.

De lessen worden gegeven door Hilde.

 • Moevit BodyDance

STEP

Een programma dat niet meer weg te denken is uit ons programma!

DOELGROEP

Een programma dat door de vrij complexe choreografieën eerder geschikt is voor de steppers met enige ervaring of met ervaring uit andere aerobic programma’s!

Als beginner kan je best eerst een lessenreeks PowerStep volgen.

INHOUD

Steppen is een trainingsvorm waarbij je één of meerdere in hoogte verstelbare ‘steps’ gebruikt om op en af te stappen met oneindig veel leuke variaties. Hilde zorgt voor een intensieve conditietraining (cardiotraining) waarbij je op het ritme van meeslepende muziek vooral de spiergroepen van benen en billen versterkt (logisch als je weet dat je per les meer dan 1500 keer de step op en af stapt!)

Een bijkomend voordeel van deze trainingsvorm is dat de hoogte van de step kan aangepast worden aan de individuele fysieke mogelijkheden van de deelnemers. Nog leuker wordt het als we met twee op één step werken, of iedere deelnemer op twee of meer steps!

De lessen worden gegeven door Hilde

 • Moevit BodyDance

POWERFIT

Is een zeer efficiënte groepstraining, waarbij je gebruik maakt van een halterstang met schijven. Je bepaalt zelf de intensiteit van de training door het gewicht aan te passen. Professionele lesgevers zorgen voor een stevige krachttraining met opzwepende muziek, waarbij afwisselend alle spiergroepen getraind worden.

DOELGROEP

Dit programma is warm aanbevolen voor iedereen die doelgericht aan zijn conditie en zijn figuur wil werken.
Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met PowerFit binnen handbereik. Geschikt voor iedereen: vrouwen en mannen, beginners en gevorderden, jong en oud.

INHOUD

De aangepaste muziek en de grote afwisseling in het programma zorgen iedere week voor een optimale training. Voor iedere spiergroep nemen we een apart muzieknummer en doe je verschillende fitnessoefeningen met een halterstang met gewichtjes. Op deze wijze ontstaat er een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik.

POWERFIT MAAKT JE STERKER, STRAKKER & FITTER

De lessen worden gegeven door Hilde en Vincent.

DON’T WISH FOR IT, WORK FOR IT!

POWERSTEP

Is een extreem dynamische en creatieve les met een logische opbouw en een swingende choreografie, vol vloeiende overgangen. De choreografieën zijn heel toegankelijk en afwisselend. Ze worden zó opgebouwd dat step geschikt is voor iedereen die het leuk vindt om op muziek te trainen.

Een PowerStep workout betekent low impact en high fun!  

DOELGROEP

Voor iedereen die doelgericht wil gaan trainen aan een fit, gezond en sterk lichaam. Wegens de lage instapdrempel zeer geschikt voor beginnende sporters.

PowerStep werkt als een energizer: doen en niet te veel nadenken staan hier centraal.  

INHOUD

Deze les combineert de twee beste fitness programma’s (PowerFit en Step).
De basis van deze totale workout is een cardio- én krachttraining, waarin alle grote spiergroepen aan bod komen.

 • Tijdens de cardiotraining (40 min.) worden eenvoudige, hippe en intense dans- en stepbewegingen aangeleerd op de sounds van nieuwe hits en evergreens.
 • Daarna volgt een kracht- en weerstandstraining (15 min.) vergelijkbaar met de les PowerFit.
 • Tot slot volgt een stretching om alle spieren weer te ontspannen en te relaxen.

Eenvoud siert dit intensieve programma. De choreografieën zijn toegankelijk voor iedereen, maar zijn ook een uitdaging voor de meer ervaren steppers!

 PowerStep is eenvoudig, effectief en vooral erg leuk om te doen!
Cardio én kracht staan hier voorop!

De lessen worden gegeven door Katrien

Corrigeer je hele figuur en werk aan je conditie!

Dancing is being yourself
at highest volume.